Spring/Summer trends 2014 #3

Lace & Platform boots 
In deze post wil ik het gaan hebben over kant en platform boots, allebei wat meer gewaagde items. In deze derde post ga ik jullie weer vermaken met mooi fashion items. Laten we beginnen!

Kanten kleding:
De kanten kleding komt ook weer helemaal terug. Ik vond het de afgelopen tijd niet meer echt mijn style, maar de laatste tijd vind ik het toch wel weer leuk, en heel schattig.

jurk: Jurkjes en kant vind ik echt onwijs schattig staan. Vooral het jurkje van hierboven, met het bloemetjes printje maakt het, het jurkje helemaal af. Zo’n klein detail bij de heupen vind ik ook erg leuk. Het zou leuk te combineren zijn met bijvoorbeeld een hoofddeksel en leuke laarsjes.
top: Er zijn heel erg veel kanten tops, maar de laatste tijd zie ik deze tops steeds vaker voorbij komen. Ik vind ze zelf wel heel leuk, maar in Nederland zou je ze niet zo heel vaak kunnen dragen. Ook deze kanten tops vind ik erg schattig.
Jurk + Top: FOREVER21.COM
Hoed:
Hoeden zie je ook steeds vaker terugkomen. Ook deze vind ik erg schattig staan, zeker op een jurkje zoals hierboven. Ze zijn heel leuk te combineren en ze beschermen je tegelijkertijd ook nog tegen de zon. Ik vind ze leuk! 
Zwarte hoed: AVENUE32.COM
Highwasted shorts: Highwasted shorts zijn denk ik nu wel al twee jaar in. Ik ga helemaal mee met de trend en ik vind ze heel erg leuk. Wat ook wel grappig is dat in 1995 highwasted (shorts) en croptops ook helemaal in waren, haha raar om te bedenken (hier volgt nog een artikel van). 
Shorts: FOREVER21.COM
Platform boots:  En dan de meest vernieuwende items van trends in deze post. Platform Boots. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Misschien als je ze goed styled, of met een schattige outfit als hierboven dat ze er dan nog wel leuk uit kunnen zien. Maar zelf zou ik ze denk ik niet zo snel kopen. 
Bij de andere outfit heb ik nog een kimono toegevoegd omdat ik dat leuk bij de outfit vond staan.
Nou dit was dan alweer mijn derde artikel over spring/summer trends. Ik ga hier denk ik mee door tot ergens eind mei. Ik vind het iniedergeval erg leuk om deze posts te schrijven. Er komt trouwens opvallend veel van de Forever 21 vandaan haha, was niet met opzet gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden! 

Wat vind jij van kant en platform boots?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *