Look-a-like Celine bag

Ik heb eindelijk een nieuwe tas besteld. Ik heb hem vorige dinsdag binnen gekregen, en ik ben er echt ontzettend blij mee. Precies wat ik wilde!


Ik was al een tijdje op zoek naar een look a like Celine bag, voor een goede prijs. Ik vond deze tas uiteindelijk op www.mijntas.nl , maar toen ik hem wilde gaan bestellen was hij uitverkocht. Ik heb er een tijdje niet meer naar omgekeken maar laatst zag ik hem weer verschijnen. En yes, hij was niet uitverkocht! 

De tas ziet er vrijwel hetzelfde uit als de echt Celine bag. Hij is erg stevig, daar ben ik blij mee. Ik heb gekozen voor zwart omdat ik dat de mooiste kleur vond, en het past bij bijna alles.


Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe tas. Mijn andere tas is een beetje versleten en heb ik al drie jaar dus ik ben blij dat ik een nieuwe heb gevonden. Ik denk dat ik hem veel ga gebruiken!

De tas kost 39,95 en komt van www.mijntas.nl

Wat vinden jullie van Celine-bags?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *