Ziek

Hey! Dit is even een persoonlijke blogpost. Ik ben al vier dagen ziek, maar het gaat nu steeds beter. Ook wil ik jullie nog wat vertellen over het schema van mijn blog.

  
Ik was vorige week al niet helemaal fit. Zaterdag dacht ik dat ik me wel weer helemaal top voelde dus ben ik naar een feestje geweest. De volgende ochtend werd ik erg laat wakker, tien voor half elf! Ik vind het eigenlijk nooit fijn om heel lang uit te slapen, dan heb ik het gevoel dat ik een deel van mijn dag al heb verpest. Ik bedoel ik wil niet al om acht uur ‘s ochtends opstaan maar negen uur vind ik wel een goede tijd. Ik werd wakker met erge keelpijn en een vreselijke hoest. Zondag viel het nog mee met die hoest. Ik had ook last van hoofdpijn maar dat trok later weg.

Maandag werd de hoest alleen maar erger. Rond half negen ‘s avonds moest ik hoesten om de vijf seconden. Ik kon niet stoppen, en de hoest was ook zo erg dat ik soms het gevoel had dat ik niet meer kon ademen. Heel benauwd dus. Het was allemaal niet heel ernstig maar voor mij voelde dat wel zo. We zijn toen nog rond half tien naar de dokter gegaan. Hij zei dat ik het slijm dat in mijn keel zat er gewoon uit moest hoesten. En dat ik er zeker niet van kon stikken. Hij zei alleen wel dat als het slijm er niet uitging het erger kon worden en ik een longontsteking kon krijgen. Dat wilde ik zeker niet! Eenmaal buiten ging ik proberen zo hard mogelijk te hoesten, en ja hoor het werd gelijk al stukken minder haha. 

Gelukkig is het alleen maar minder, en vandaag is de laatste dag dat ik thuis blijf. Ik voel me nog niet helemaal fit maar morgen kan ik denk ik wel weer naar school.
Over school gesproken ik heb nog twee dagen school en dan meivakantie, twee weken! Lekkere lange vakantie dus. Het is heel wisselvallig, sommige mensen hebben wel al vakantie andere niet. 

Nog even als laatste iets over mijn schema. Ik heb een beetje zitten kijken en ik wil nu woensdag, en zondag een artikel plaatsen. Ik heb natuurlijk ook nog een keer in de twee weken de spring/summer trends blogpost en die wil ik dan plaatsen op vrijdag. Dan heb ik dus een week twee blogpost’s en die volgende week drie blogpost’s. Ik kijk nog even of dit helemaal is zoals ik het wil, maar voor nu ziet dit er wel goed uit.

Zo dit was dan mijn persoonlijke blogpost. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *