Koningsdag

Hey, vandaag was het koningsdag. Ik ben achter een kraampje gaan zitten, met mijn moeder en mijn oma. Ook kwam nog een vriendin even langs en hebben we door de stad gelopen. Heel gezellig dus!


  


Zoals ik al zei ben ik bij een kraampje gaan zitten. Mijn oma heeft elk jaar een kraampje en verdient erg veel geld met verkopen. Ik ben aan het sparen voor een nieuwe camera, en toen vroeg mijn oma of ik er niet bij wilde komen zitten. Dat vond ik wel een goed idee. Ook mijn moeder is meegeweest. Ik heb vanaf elf uur staan verkopen, maar het was wel heel gezellig. Wel weer heel erg druk! 


Rond half drie kwam mijn beste vriendin langs en het was heel gezellig.Ze heeft me even geholpen met verkopen en we zijn even rondgelopen in de stad. Het is altijd super gezellig en ik verveel me nooit met haar. 
We hebben ook nog even een stroopwafel gehaald, want oh die zijn echt goddelijk! Daarna ging ze weer naar huis. Toen heb ik verder nog wat verkocht, er kwam toch nog best veel binnen terwijl ik dat niet zo had verwacht.

 Uiteindelijk heb ik 145 euro opgehaald! Niet normaal veel, ik had dit zeker niet verwacht. Ik dacht dat ik misschien dertig euro zou ophalen. Ook wel een beetje met hulp van mijn oma want zij ging even weg en ze zei dat ik het geld mocht hebben dat werd binnengehaald. Zelf heeft mijn oma ook heel veel verdiend. 
Nu kan ik zeker de camera kopen die ik wilde, en daar ben ik heel blij mee. Ik moet er nog wel even goed over na denken maar ik denk wel dat ik hem ga kopen. Het is de nikon coolpix 6600 trouwens. 
Het was een hele gezellige dag, ik ben helemaal happy!

Bedankt voor het lezen van deze blogpost, en heb nog een fijn weekend!

Wat heb jij gedaan op koningsdag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *