DIY notebook

Hoi, vandaag ga ik jullie laten zien hoe je een simpel notitie boekje kan opimpen. Even wat anders, maar ik wilde dit al een tijdje doen, en dacht toen laat ik er een artikel over maken.


 

  

Wat je als eerst nodig hebt  is een notitieboekje (of course). Ik heb een groen boekje, wat eigenlijk best nog wel een knalkleur is en moeilijk te verbergen. Je kunt natuurlijk elk notitieboekje gebruiken die je wilt, maar een felle kleur zou ik afraden omdat je de randjes wel blijft zien. Aan de andere kant kan fel roze misschien ook wel weer heel gaaf staan, het is maar wat je leuk vind. 


 
Dan heb je plaatjes nodig die je erop wilt plakken. Ik heb ze zelf gevonden op tumblr, maar je kunt ook dit soort plaatjes vinden op weheartit en pinterest. Ik vind tumblr plaatjes zelf het leukst. 
 
 
Dan ga je ze uitknippen. Het kan even duren, maar probeer het wel zo netjes mogelijk te doen want anders kan het er slordig uit gaan zien en dat wil je natuurlijk niet.
 
 
Als je ze  hebt uitgeknipt ga je kijken waar je ze wilt neerleggen. Probeer ook zo min mogelijk ruimte over te houden want anders zie je nog gedeeltes van het notitie boekje ertussen uit komen. Vooral als je een gekleurd boekje hebt zoals ik, is het het mooist om het zoveel mogelijk te proberen te verbegen.
Ik plak gewoon stukjes over elkaar heen.
 

  Dan ga je het opplakken. Ik gebruik gewoon een pritstift, en dat is ook het verstandigst want je wilt geen hobbels en vlekken. Denk er wel aan dat je degen die onderaan ligt als eerste doet, dat was ik namelijk eerst even vergeten. 

Als je het hebt opgeplakt zie het er zo uit. Heel leuk en simpel. Je kun ook de achterkant doen maar dat heb ik niet gedaan, dat werd naar mijn mening een beetje te veel. Ik vind het eindresultaat heel erg leuk, en ik hoop dat als je dit nu leest misschien weer wat meer inspiratie hebt om een notitieboekje te pimpen. Ik weet dat dit wel erg simpel is en dus iedereen dit zo kan namaken, en dat je hier eigenlijk geen artikel bij nodig hebt. Maar misschien heb je nu wel weer wat inspiratie. 

Hope you liked it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *