Spring/Summer trends 2014 #4

Maxi skirts 
Hey! Vandaag alweer het vierde artikel over spring/summer trends. In dit artikel ga ik het hebben over maxi skirts. Ze zijn redelijk in deze lente, en je kunt ze op verschillende manieren stylen. Ik laat er twee zien.

Maxi skirt: Maxi skirts zijn nu in. Ik vind ze zelf wel erg leuk eigenlijk. Ik zou ze niet naar school aan dragen maar wel naar speciale gelegen heden of op vakantie. Ik heb ze rechts wat chiquer gestyled, en links wat meer  casual. ik vind de rok van rechts wat mooier omdat het er niet zo lomp uitziet. Bij links kan het de neiging hebben dat het er wat lomp uitziet. Maar ik denk dat dat ook prima kan. Een soort knot in je rok zodat hij wat schever zit vind ik heel leuk! 
Rok links: DESIRECLOTHING.CO.UK
Rok rechts: NET-A-PORTER.COM

Losvallende t-shirt: Ik heb hier volgens mij al in een ander blogpost iets over verteld. Ik vind dat het heel leuk staat bij dit soort outfits, heel casual. De kleuren komen ook goed overeen vind ik. Heel simpel maar toch heel tof.
Tshirt: HOUSEOFFRASER.CO.UK
Bustier top: Over bustiers heb ik het ook al eerder gehad. Ik vind ze heel leuk. Ik zou ze zelf niet zo snel dragen omdat ik ze een beetje gewaagd vind. Ik vind deze bustier iets heel schattigs aan de outfit geven. 
Bustier top: ABADAY.COM

Fringe bag: Fringe bags komen ook weer in. Vooral op festivals kun je ze vaak voorbij zien komen. Ik vind ze tof, maar ik denk dat als ik ze zou kopen ik er niet zo vaak mee rond zou lopen. Ik heb leuke gezien bij de Brandy Melville in Amsterdam als je nieuwsgierig bent. 
Fringe bag: WINDSORSTORE.COM

Sandalen: Deze sandaalstjes geven ook een touch up aan de outfit. Ze zijn heel leuk en mooi, en niet te casual. I love em! 
Sandaaltjes: REVOLVECLOTHING.COM

Bij de andere outfit heb ik nog een Celine bag toegevoegd omdat ik die wel erg leuk vond. En een paar mooie hakken maken de outfit helemaal af!

Zo dit was dan alweer de vierde spring/summer trends. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Wat vind jij de leukste outfit, link of rechts?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *