Nieuwe camera (nikon coolpix s6600)

Ik heb een nieuwe camera aangeschaft! Ik wilde dit al een tijdje. Ik had namelijk nog geen eigen camera maar mijn moeder wel. Ik ben heel blij dat ik deze camera nu heb. Het is de Nikon coolpix s6600.

 Ik heb deze een paar maanden geleden bij een review van kcc gezien, en ik vond dat de camera er goed uitzag. Fijn ingebruik leek hij me, want hij is lekker compact en heeft ook een omklapbaar schermpje. Dat is heel handig voor bij het filmen want dan kun je jezelf zien. Het is niet dat ik nu een keer in de week vast wil gaan filmen, maar het lijkt me leuk om wel bijvoorbeeld eens in de drie weken een video te maken. Misschien na mijn spring/summer trends die eind mei eindigt?

 De camera heeft niet heel erg veel knopjes, maar is gewoon lekker compact. Ook heeft hij een hand besturings-methode. Als je een video gaat opnemen en je wilt niet weer terug lopen naar de camera omdat hij al goed gefocust staat is dit dus erg handig. Je stuurt je hand de kant op, je wilt filmen een foto maken inzoomen of uitzoomen. Dat staat verdeeld over het scherm. Ik vind het persoonlijk niet heel erg belangrijk omdat ik niet erg veel film, maar op zich wel een leuke toevoeging.
De camera kost trouwens 179,- en heb ik gekocht op kamera-express.nl . Je kunt hem ook gewoon op bol.com kopen maar daar is hij wat duurder. Ik vind dit een goede prijs voor een HD camera. De levering was trouwens ook erg snel, binnen 24 uur was hij bij mijn huis.

Met de camera worden nog wat andere dingen meegeleverd. Er word een batterij meegeleverd, een snoer voor de camera te verbinden met de andere onderdelen en een adapter. Ik vind het alleen jammer dat er geen kaart mee geleverd word (dit is bij bijna alle camera’s zo, dat er geen kaart meegeleverd word). Gelukkig had ik zelf al een kaart dus hoefde ik die er niet bij te kopen.

Ik ben heel erg blij met mijn camera. Zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar een niet al te dure camera!
Het is vandaag vier mei dodenherdenking en het is half acht. Ik zet deze blogpost in verbinding met dodenherdenking maandag ochtend om 6:00 online in plaats van zondag avond. Even voor als je het je afvroeg.

Have a nice day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *