Haar geknipt!

Jaaaa ik heb mijn haar geknipt. Ik wilde dit eigenlijk al een lange tijd doen maar omdat ik daar toen geen tijd voor had heb ik het telkens maar een beetje laten gaan. Ik ben vorige week dinsdag naar de kapper geweest en heb het eindelijk laten knippen.

Het is een stuk korter, maar ik ben er erg blij mee. Ik had veel dode punten en ik wilde die er echt af.
Het lijkt misschien nu zo dat ik het heb geknipt omdat tegenwoordig erg veel meisjes hun haar deze lengte laten knippen. Dat is niet zo, het was moeilijk geweest om het langer te laten omdat ik toch wel erg veel dode punten had. Nu ziet mijn haar er gelijk een stuk gezonder uit. Ik gebruik eigenlijk nooit echt producten (op conditioner en shampoo na) in mijn haar en laat het maar een beetje hangen.
Ik wil er nu wat meer mee gaan spelen omdat het nu een stuk beter zit.

Dit was even een korte blogpost maar ik wilde jullie toch laten weten hoe ik mijn haar heb laten knippen. Voor als je het je afvroeg. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! :)

Wat vinden jullie van mijn haar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *