EERSTE VIDEO! April favorieten 2014

Hier is hij dan, een video! Ik ben eigenlijk best een beetje zenuwachtig. Het is niet dat ik over 1000 kijkers heb, integendeel, maar toch.. er staat wel een video van mij op internet. Het is een april favorieten. Ik wilde eigenlijk al best lang een filmpje maken, maar ik ben telkens bang dat het er raar uitziet enzo. Dit filmpje vind ik dan ook nog verre van er echt goed uitzien maar ik wilde hem er toch opzetten. Ik vind praten tegen de camera nu een beetje awkward en dat zie je in dit filmpje ook wel terug haha. Ik wil misschien een keer in de twee/drie weken een filmpje maken. Ik moet nog even kijken. 

PS. Ik heb perongelijk een deel uit het filmpje geknipt bij het stukje over de babylips.

Dan hoop ik dat jullie dit filmpje leuk vinden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *