Maandag

Haiiii, vandaag even een erg saaie post. 
Het is vandaag maandag en ik moest weer naar school, jammer maar hè denk zo; nog maar 8 weken te gaan. Ik hoef gelukkig nog geen examen te maken, dat gebeurt pas over 3 jaar, ik zit nu namelijk in 2 havo. Ik wil wel alle examen studenten heel veel succes wensen, ah god ik beeld me al in dat ik over twee jaar aan zo’n tafeltje zit, blegh!
Ik ben nu aan het leren voor een proefwerk, maar ik ga zo stoppen, eten en dan naar dansen. Ik weet niet of ik dit eerder vertelt heb maar ik zit in een soort selectie dans team (hiphop) en daarvoor dans ik een keer in de week anderhalf uur. Dus dat is wat ik vandaag ga doen. Ik kijk nu erg uit naar hemelvaart en naar Pinksteren, dan zijn we weer een paar daagjes vrij en ga ik leuke dingen doen. 

Sorry voor de korte post! See you soon xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *