Foto’s van de afgelopen tijd

 
Hoi, ik ga jullie vandaag foto’s laten zien van de afgelopen tijd. Ik had wat foto’s verzameld dus het leek me leuk om die jullie te laten zien. Het zijn er niet zo veel, even zodat je het weet. 


  Ik ben zondag de eerste week van de meivakantie naar de hockey wedstrijd van Nederland tegen Engeland geweest. Het was leuk om te zien, ik heb namelijk ook drie jaar op hockey gezeten. De wedstrijd was op een hockeyclub dicht in de buurt van mijn huis, en de kaartjes waren niet duur, dus ben ik met mijn vader en broer wezen kijken. Het was uiteindelijk 3-3.

 
 Ik ben die volgende dag maandag (5 mei) naar de kunsthal gegaan in Rotterdam. Er was een tentoonstelling over schoenen en kleren uit de jaren 70-90 als ik het goed heb. Het was erg leuk om te zien hoe veel dingen terug komen. 

 

 Ik vond deze jurken erg mooi. Niet dat ik ze ooit zou aantrekken maar toch vond ik ze wel wat hebben. Vooral helemaal links. 

 
Ik ging die woensdag naar Antwerpen met mijn beste vriendin, haar moeder en mijn moeder. Het was heel gezellig mijn vriendin en ik zijn wezen shoppen en, we zijn daarna lekker sushi gaan eten met tempura!  

 
 Kijk hoe lekker dit eruitziet! YUMMMM. 

 
 Nog een fotootje van mijn moeder en ik naast elkaar lopend door Antwerpen. Ik heb een hele leuke dag gehad.

 
 Hier een outfitje van zondag! Een erg onscherpe foto omdat ik er een deel heb afgeknipt. 
Ik droeg een wit shirt van de forever 21, een flannel ook van de forever 21 en een skinny jeans van topshop.
En o wat zitten die topshop broeken fijn!

 
Mijn lieve schat. Tim is een van mijn twee katten. Hij ziet er soms uit als een baby maar is intussen alweer bijna vier.
Zo dit waren dan wat foto’s van de afgelopen tijd. Ik vind het eigenlijk wel leuk om te doen. Misschien maak ik nog wel meer van zulk soort artikeltjes :) 
Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *