Nails of the day


Ik laat jullie vandaag mijn nails of the day zien. Ik had al heel lang mijn nagels niet meer gelakt en vond het wel weer eens tijd. Het ziet er van een afstandje erg saai uit, maar dat verandert als je het van dichtbij ziet!


Ik gebruikte een zwarte nagellak van miss sporty en een matte topcoat van american apparel. 
Ik had al vaker wat van die tumblr foto’s voorbij zien komen met mat zwarte nagels en vond het zelf best wel mooi. Dus heb ik het ook uitgeprobeerd!


Dit is een foto met flits. Zoals je ziet, niet perfect gelakt haha. Het is ook best moeilijk want de topcoat trekt erg snel in. Sowieso ben ik geen topper in nagels lakken, maar toch vind ik het een prima resultaat.  Leuk om eens op te doen 
(en natuurlijk voor tumblr fotos :) )

Miss sporty 080 black – 2,49
American Apparel matte topcoat – 9,97

Wat vind jij van mat zwarte nagels?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *