New Converse Allstars!


Ik heb een paar dagen geleden nieuwe schoenen besteld en ze zijn binnen! Ik had echt nieuwe sneakers nodig want mijn oude gingen een beetje kapot, en die gebruik ik nu ook deels voor gym. 


Ik heb voor zwarte gekozen. Helemaal zwart! Ik zag ze een aantal maanden geleden op een site en vond ze echt ontzettend gaaf. Ik zie me al helemaal in leuke outfits er mee rondlopen haha. Helemaal zwart is ook wat origineler dan de normale zwarte. Later zag ik ze wel voorbij komen bij verschillende youtubers maar hier in Nederland heb ik toch niet het gevoel dat iedereen er mee rondloopt. Ik vind ze zelf iniedergeval heel leuk en stoer.

 Ik heb ze gekocht bij Spartoo.nl . Ze hadden ze niet meer op Zalando dus toen heb ik ze daar gekocht. Prima verzending, levertijd en prijs. 
Ik ben erg blij met mijn nieuwe converse en ben van plan om ze erg veel te gaan dragen!

Converse hightop all black: 64,95 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *