Spring/Summer trends #5 (laatste!)

Vandaag laat ik jullie de laatste spring/summer trends zien! Ik wil hierna misschien doorgaan met filmpjes of een andere serie bedenken voor op de vrijdag.
Deze keer met het thema: Boyfriend jeans! Ik vind ze heel gaaf, en wil graag nog wat meer over deze trend vertellen! 


Boyfriend  jeans: Boyfriend jeans zijn de laatste tijd een trend. Ik vind ze zelf heel erg gaaf. De meningen erover zijn erg verdeeld. Eerst dacht ik zelf ook wel van ‘oke wat is dit nou weer’. Maar toen ik zag hoe het gestyled was vond ik het echt heel erg gaaf. Je moet ze wel goed stylen want met een simpel roze hemdje en laarzen ziet het er niet op en top uit. Maar bij outfits als hierboven ziet het er erg classy uit!
Boyfriend jeans links: lagarconne.com
Boyfriend jeans rechts: gap.com

Croptop highneck: Over de crop tops heb ik natuurlijk al verteld, maar nog niet over deze soort. Croptops waarbij het kraagje hoger sluit. Dt valt dan nog mee maar je hebt ook van die col croptops. Ik vind ze wel leuk. Niet overdonderend maar leuk om te combineren met zo’n soort outfit. De zwarte vind ik denk ik toch wel de mooiste vorm hebben.
Croptop links: topshop.com
Croptop rechts: farfetch.com

Leather jacket: Leren jasjes. Ja wanneer zie je ze eigenlijk niet? Ik heb zelf ook een zwarte en ben er helemaal verliefd op. Ze staan zo stoer en casual bij je outfit. Deze leren jacket vind ik leuk staan bij deze outfit door de kleurencombinaties. Leren jasjes zijn erg leuk alleen niet zo origineel meer helaas 😉
Leer jasje: whistles.co.uk

Alexander wang tas: Ik weet nou even niet meer of ik het al eerder over deze tas heb gehad. Zo nee, dit is de Alexander wang rocco bag. Met aan de onderkant studs. Leeeuuuk, maar oh! wat zijn ze duur zeg. Ongeveer 700 euro als ik het goed heb. Een echte designerstas dus. Je kunt gelukkig wel dupes vinden maar dan moet je wel goed zoeken. Ik vind ze leuk maar veeeel te duur.
Bag: alexanderwang.com

Dit was dan de laatste spring summer trends voor nu. Ik ga nu om de week filmpjes proberen te maken, en nog misschien aan een andere serie beginnen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Wat vind jij van boyfriend jeans?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *