Triangl Bikini dupe!


De laatste tijd zie je de ‘triangl’ bikini’s erg vaak voorbij komen. Ze zijn helemaal hot! Ik vond ze heel gaaf en de kwaliteit zag er heel spectaculair uit maar ik vond het niet de moeite waard om er 80 euro aan uit te geven. Daarom heb ik naar een alternatief gezocht en ben bij deze terechtgekomen voor maar 20 euro!

Dit is hoe de bikini er in het zakje uitziet. Hij lijkt PRECIES. Er staat zelf Triangl op het zakje en de bikini ziet er echt precies hetzelfde uit. Ik zie echt geen verschil met de echte bikini. Over de maten gesproken, je hebt XS/S/M/L als ik het goed heb. Ik koos voor een XS op hoop van zegen, normaal heb ik namelijk xs/s. Het broekje is voor mij iets te klein, jammer maar goed, verder vind ik  de bikini fijn zitten, en het is niet dat het broekje echt veel te klein is dat ik hem niet meer kan dragen. 


De stof is gemaakt van Neoprene materiaal. Dat is het materiaal waar ook surfpakken van gemaakt worden. Behoorlijk stevig dus. Het is echt een hele goede stof dus vandaar dat de bikini’s zo duur zijn. De stof is echt gemaakt om te zwemmen, het droogt goed op, is niet te koud in het water en voelt ook erg fijn aan. Dat vind ik erg  fijn aan deze bikini’s. De kwaliteit is super en toch zien ze er erg leuk uit. 

Ik heb de bikini van Aliexpress.com . Als je zoekt op ‘Triangl swimsuit’ vind je er al genoeg. Ik ben erg tevreden over de bikini. Een hele goede dupe dus. 

Sites:
http://triangl.com/
http://www.aliexpress.com/

Comments

  1. Ja he? 😉 bedankt voor je reactie, je hebt een prachtige blog!

  2. Ah wat gaaf. De ‘echte’ vind ik altijd wel heel erg duur dus bedankt voor de tip :)

  3. Hoi! Supergave bikini. Ik zoek ook al een tijdje naar zo’n dupe en kom elke keer weer bij Aliexpress uit. Jammergenoeg staat er dat de bikini pas tussen 15-60 dagen geleverd word! Was dat bij jou ook zo? :)

    1. luka luka

      Hi! Sorry erg late reactie, maar bij mij kwam de bikini ongeveer na drie weken binnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *