New in! Overalls

Overalls zijn weer helemaal in. Ik moest eerst even bedenken of ik ze wel leuk vond, maar nadat ik had gezien hoe je ze heel leuk kunt stylen vind ik ze erg leuk. Ik was al een tijdje op zoek naar leuke overalls. Bij Topshop had ik erg leuke overalls gezien. Deze waren helaas wel 50 euro en ik vond dat een beetje te duur voor een kledingstuk dat ik niet elke dag ga dragen. Mijn moeder was laatst in de Vero moda en zag daar overalls hangen. Hoewel de Vero moda niet helemaal mijn style is vond ik de overalls best nog wel leuk. Ze waren van 50 euro afgeprijsd naar 25 euro. Dat was de doorbraak!


Hij is best wel basic maar ik vond hem toch wel erg leuk. Hij heeft broekzakken en een borstzakje. 
Hij is ook een beetje ‘ripped’ waardoor ik hem er nog leuker uit vind zien. Fijne en stevige kwaliteit. Hij is een klein beetje oversized, waardoor die wat wijder zit wat ik iets minder mooi vind, maar verder zit hij heel goed.


Hier zie je hem nog even aan. Zoals je ziet zit hij aan de onderkant wat wijder maar dat vind ik niet zo erg. Je kunt hem leuk stylen met croptops eronder.
Ik vind hem erg leuk!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.
Vero moda Denim Overalls – 25,- (oorsp. 50,-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *