Terug van Italië

Hey! Ik ben weer terug van weggeweest. Italië was onwijs mooi en leuk. Ik heb er ontzettend van genoten. Ik ga er nog een apart artikel over maken, over wat ik er gedaan heb en met foto’s. Ik wilde even melden dat ik weer terug ben en wat ik allemaal ga doen met mijn blog. Ik ben niet goed met aan mijn rooster houden zoals je wel gemerkt hebt. Ik probeer echt twee keer in de week te posten met om de week een extra post (video). Dit gaat alleen niet altijd even makkelijk maar ik heb al heel veel zin om weer vol op met mijn blog bezig te zijn. Ik heb op vakantie maar 1 keer in de week iets gepost maar dat ga ik nu weer veranderen.
Er komt ook nog een Italië vlog die binnenkort online komt. Een beetje hetzelfde idee als bij mijn vorige (Berlijn) vlog. Ik hoop om de week een video te maken maar ik moet even kijken hoe het loopt. Ik ben in iedergeval heel erg blij om weer te posten. 
Hieronder plaats ik nog even mijn schema zodat je kan zien wanneer ik wat post.

Zondag: Artikel
Woensdag: Artikel
Vrijdag (om de week): Video/Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *