Favorieten van de afgelopen tijd #2Hey! Ik ga jullie vandaag mijn favorieten van de afgelopen tijd laten zien. Ik heb een paar van mijn favorieten hierbij gedaan. Ik probeer niet al te veel favorieten te doen wat dat lijkt me te saai worden. Deze keer zijn het 5 favorieten. Laten we gaan beginnen!


1. Als eerste mijn brandy Melville t-shirt. Ik ben hier zo blij mee. Op zich is dit een redelijk populair t-shirt bij de Brandy maar ik vind het toch erg leuk. Ik koos voor de rode kleur omdat ik het een erg mooie kleur vond, en met de combinatie tussen zwart en wit. Het shirt ziet er erg flatterend uit, en zit heel erg fijn. De stof is natuurlijk weer heel erg zacht, daar staat Brandy Melville zo’n beetje bekend om.

Top: Kocht ik voor 16,20 / officieel 18,00


2. Ik lees al een tijdje de serie Gossipgirl zoals je misschien wel hebt gemerkt. Dit is boek elf en ik vind dit boek toch wel weer erg interessant. Ik had een tijdje het gevoel dat de boeken een beetje saai werden maar deze vind ik wel weer heel leuk. Ik ben dan weer wel zo iemand die als ik lees gelijk heel veel leest maar als ik dan klaar ben het boek voor een paar weken niet meer aanraak. Ik moet mezelf ertoe zetten om het boek weer te pakken. Goede leesmanier is dit toch haha.

Boek: Gossipgirl, Deel de passie

3. Ja hierover heb ik al een paar keer geschreven, en een heel artikel (hier). Op vakantie heb ik erdoorheen gekeken en ik vind dit toch zo leuk geschreven. Je moet veel opdrachtjes uitvoeren en het is ook niet de bedoeling dat dit boekje helemaal heel blijft. Heel leuk voor als je je verveelt of voor op vakantie. 

Boek: Wreck this journal – Kerl Smith

4. Dan een make-up (verzorging) product. Deze Demak up doekjes halen je make-up er geweldig goed van af. Eigenlijk waren ze van mijn moeder maar die van mij waren op dus heb ik deze even geleend. En wauw ze doen het echt heel goed. Er zit wel parfum in dus dat kan voor sommige mensen misschien een nadeel zijn, maar op mijn huid werken de doekjes prima. 

Make-up reiniging’s doekjes: DEMAK UP


5. Dan als laatste een televisie show. Dit zal je niks verbazen, maar het is Pretty Little Liars. Ik ben vorig jaar in mei begonnen met kijken en ik was meteen hooked. Ik spoorde een vriendin aan om dit ook te kijken en ook zij werd meteen verslaafd. Ik vind het stiekem wel jammer dat PLL nu zo enorm populair is, omdat ik het nu overal hoor en niet meer de enige ben die het kijkt. Maar ach what can you do? Ik zit elke week trappelend te wachten op een nieuwe aflevering, en het verbaasd me elke keer weer hoe ze het al vijf seizoenen lang zo spannend kunnen houden. Ik kijk het trouwens op netflix 😉

Serie: Pretty Little Liars


Dat waren dan mijn vijf favorieten van het moment. Misschien blijf ik deze nog wel om de paar weken doen, ik zie even hoe het gaat. XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *