Outfit of the day 15-08-14!

Haaai, vandaag laat ik jullie weer een Outfit Of The Day zien. Ik ben zoals jullie (misschien) al weten twee weken naar Italië geweest. Ik heb daar ook wat geshopt en een deel van die kleren heb ik in deze post aan. Mijn style verandert langzaam maar de laatste paar maanden heb ik mijn style toch wel gevonden denk ik. Ik vind deze outfit erg leuk omdat hij erg simpel is maar het ziet er toch wel erg stoer uit.
Mijn top is een Jersey, dat zijn van die baseball t-shirts en ik vind ze erg leuk. Deze top is erg lang en daarom heb ik er een knoop in gemaakt. Ik heb mijn flannel om mijn middel gewikkeld, wat ik een nonchalante look vind geven. Daaronder draag ik een high-wasted jeans. De flannel is best lang, maar dat vind ik er wel leuk uitzien. Even voor de duidelijkheid: Ik draag de flannel ook gewoon, ik doe hem niet alleen om mijn middel haha. Ik vind de combinatie met de flannel en de jersey erg leuk. 

Outfit:
Jersey: Brandy Melville // Flannel: Brandy Melville // Jeans: Topshop 
Dit was dan de outfit! Ik vond het wel weer eens leuk om een outfit te laten zien. Dat had ik al een tijdje niet meer gedaan. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! 
XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *