5 favorieten youtubers van het moment!


Hoi! Ik ga jullie vandaag weer een nieuwe vijf favorieten youtubers van het moment laten zien. Dit heb ik 1 keer eerder gedaan en ik vond het wel leuk om het nog een keertje te doen. Ik vertel over de youtuber in volgorde van welke ik het leukst vind. Dus de eerste waar ik over vertel vind ik het leukst etc.
Lets get started!


1. Lifesimmer

Als eerste Lifesimmer. Zij is mijn favoriete youtuber van het moment. Al hoewel ik niet geabonneerd op haar ben kijk ik haar video dagelijks. Lifesimmer is een youtuber die voornamelijk sims speelt en daar video’s van maakt. Ze heeft verschilende sims serie’s op haar kanaal, zoals Sims exotisch eiland Lets play, en Sims universiteit Lets play. Ze filmt hoe haar sims een leven hebben en wat ze allemaal doen. Ze maakt ongeveer 35 afleveringen per serie. Ik vind het heel erg leuk om naar te kijken wat ik echt niet had verwacht. Je kijkt eigenlijk hoe iemand een game speelt. Ik ben niet op haar geabonneerd omdat ze dagelijks ongeveer twee video’s upload en ik elke serie vanaf het begin wil volgen. Ze heeft zo veel series dat ik het dan gewoon niet goed kan bijhouden en veel video’s oversla omdat ze dan al erg ver in een serie is. Ik zoek gewoon op: ‘Lifesimmer Seasons LP’ en dan komt er een lijst met afleveringen naar boven. Ik vind het heel leuk om te zien en ben nu ook weer aan het simsen.2. Allthesegamez


Dan ATG. Dit is een kanaal van Bo en Roy. Zij zijn al heel lang beste vrienden en hebben een game kanaal. 
Ik zag een video van hun in mijn ‘wat je kunt bekijken’ lijst staan en ik klikte erop. Ik vond dat Roy heel grappig en ik vond het een leuke video. Zij maken ook dagelijks video’s maar dan met heel veel verschillende games. Ik volg van Bo een sims serie, hun PM minecraft survival serie die ze samen doen en een serie die roy doet genaamd murdered. Ik vind het heel eg leuk om te zien, ze maken verder ook af en toe vlogs en wat andere video’s. Ik vind het een erg leuk kanaal!

Klik hier voor het kanaal


3. Alisha Marie

Dan Alisha Marie. Zij is een beautyguru. Iets heel anders dan de andere twee kanalen. Ik vind haar video’s vooral leuk omdat ze ze gewoon zo ontzettend goed edit. Het word steeds beter en ze is zeker een grote inspiratie voor mij. Alles is gewoon perfect in haar video’s! Ik raad haar kanaal zeker aan als je van beautyguru’s en goed ge-edite video’s houdt. 

Klik hier voor het kanaal


4. Ayydubs

Dan Ayydubs of Alyx. Ik ken haar nog niet zo heel lang. Ik ken haar vooral omdat ze een tijdje gelogeerd heeft bij Meghan en Linsdsey, waarop ik geabonneerd ben. Zij is heel leuk en spontaan, ik vind haar wel anders dan de andere beautyguru’s omdat ze niet alles leuk vind wat alle beautguru’s leuk vinden. Haar video’s zijn misschien best wel  basic maar ze praat heel leuk en spontaan. I love it. En oja haar kledingstyle vind ik ook erg leuk. 

Klik hier voor het kanaal


5. Beautybaby44

En dan als laatste Lindsey van Beautybaby44. Ik heb niet echt een recente goede foto van haar kunnen vinden, maar dit is wel prima. Ik vind haar echt een heel lief karakter hebben. Ze vlogt ook al een tijdje en daardoor ben ik ook iets meer van haar te weten gekomen en ik vind haar echt een heel leuk persoon. 

Klik hier voor het kanaal


Dat waren dan alle youtubers die ik de laatste tijd wel erg leuk vind om naar te kijken. Ik heb er natuurlijk wel wat meer maar dit zijn wel echt mijn favorieten van nu.
See you next time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *