Kleine UpdateHey! Vandaag even een kleine update over mij en mijn blog. Ik wilde even wat kleine dingetjes vertellen etc. 

Ik heb nu nog een halve week vakantie en dan moet ik weer naar school. Aan de ene kant zou ik nog wel twee extra weken vakantie willen maar aan de andere kant wil ik ook wel weer naar school om al mijn vriendinnen te zien en het normale leventje weer voort te zetten. Ik heb een hele leuke en relaxte vakantie gehad. Vriendinnen gezien, op vakantie geweest, aan mijn blog gewerkt. Ja dat vind ik wel ideaal. 


Over mijn blog wilde ik nog even vertellen dat ik dus ga proberen om gewoon twee keer in de week een blogpost te posten (wat op zich niet heel veel werk moet zijn) en om de week een video te posten. Over video’s gesproken. Ik zet niet elke video die ik op mijn kanaal zet openbaar. Ik zet ze op mijn blog met een link naar de video, zo kun je de video wel zien als je mijn blog volgt maar niet als je gewoon op youtube rondzoekt op mijn kanaal. Ik heb wel twee video’s openbaar gezet. Ik doe dit bewust omdat ik mijn video’s voor mijn blog maak en ik stiekem een beetje bescheiden ben in het openbaar maken van mijn video’s. Ik ga niet elke video op verborgen zetten maar bij de meeste denk ik wel. Dit is gewoon hoe ik het fijn vind(t) :)


Nou verder hoop ik dat iedereen een hele leuke vakantie heeft gehad, en lekker uitgerust is om weer hard aan de slag te gaan. 2014-2015 word vast een heel leuk jaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *