3 Favorieten online make-up winkels!

Hey! Ik ga jullie vandaag iets vertellen over mijn drie favorieten online make up winkels. Ik koop af en toe wel wat online en deze winkels vind ik wel fijn om te gebruiken.

 1. Themakeup spot
The Make Up Spot is een nederlandse make-up site. Ik kwam hierachter via een youtuber en ik vind het een hele fijne website in gebruik. Je hebt er verschillende merken zoals; Real Techniques, Sleek en Sigma. Ze hebben niet heel veel merken maar er komen wel steeds meer bij. De verzending werkt ook heel goed, je kunt gewoon betalen met I-Deal en dat vind ik toch wel de makkelijkste en snelste methode om te gebruiken. Een hele fijne site! 

2. Feel unique
Feel unique is geen Nederlandse site en je kunt hier dan ook niet betalen met IDeal. Je hebt hier dan ook wel weer veel meer merken en ook meer Amerikaanse merken. Je kunt gewoon per merk zoeken en dat vind ik ook wel fijn. Merken die hier o.a verkrijgbaar zijn zijn; First aid beauty en Sexy hair. De betaal methode werkt verder ook gewoon prima alleen kan je niet betalen met IDeal. Wel met Paypal alleen dat vind toch niet iedereen even fijn. Verder wel een leuke en fijne site.

3. Beautybay
Als laatste BeautyBay. Deze site werkt een beetje hetzelfde als Feelunique. Deze site is ook wat populairder. Ik vind Feelunique zelf net iets fijner omdat de prijzen (een heel klein beetje) lager liggen, en verder wat overzichtelijker is. Ze hebben wel bijna dezelfde merken, het is maar net welke site je fijner vindt. Hier heb je ook Urban Decay en Tangle teezer bv. (ook verkrijgbaar bij Feelunique) Je betaalt hier ook met Paypal. 
Ik vind dit ook een fijne en overzichtelijke site verder.
Dit waren dan mijn drie favoriete online make-up winkels. Hope u enjoyed! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *