Kermis uitje!


Heyyyy! Sorry voor het lang niets meer laten weten. Ik heb het gewoon erg druk met school en heb niet veel tijd om een blogpost te schrijven, maar ik doe mijn best!

Maargoed ik ben afgelopen dinsdag naar de kermis geweest. Ik zit op school in de omgeving Den-Haag en wij waren daarom al half twaalf uit. Er was kermis op het Malieveld dus daar ging ik met wat vriendinnen na school naartoe.


Het was best druk, wat opzich ook best logisch was aangezien het prinsjesdag was. Ik ben als eerste in een achtbaan geweest. Het lijkt een beetje op een achtbaan die je in meerdere attractie parken hebt, je gaat telkens heel hard een bocht om waardoor het lijkt alsof je zeg maar van de achtbaan afvalt. Haha oke dat ook weer niet helemaal. Ik vind achtbanen echt ontzettend leuk, dus ik vond dit ook erg leuk. Hij was niet geweldig want je ging niet erg lang en hij was niet zo groot, maar voor een kermis attractie vond ik hem toch wel erg leuk.


We zijn ook nog in het spookhuis geweest. Ik vond hier niet zo veel aan. Er waren niet heel veel schrikmomenten en ik vond het spookhuis een beetje leeg. Op het laatst kwam er een soort hand over je heen, dat vond ik dan wel grappig haha. En natuurlijk is het leuk om even te gillen met je vriendinnen 😉


Als laatste ben ik in een attractie geweest waar je met 1 karretje heel vaak van de ene kant naar de andere kant gaat, en waarin je veel draait. Dit is nogal moeilijk uit te leggen maar ik denk dat veel mensen deze attractie wel kennen. Ik vond het erg leuk dat je zo van de ene naar de andere kant ging, dat geeft zo’n lekker gevoel haha. 

De kermis was heel leuk en vooral erg gezellig. Ik heb trouwens ook nog Churros gehaald
( een soort zoete pataten) die overheerlijk waren! Een hele leuke dag was dinsdag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *