Real techniques setting brush

De real technique brushes. Ik had er al zo veel over gehoord. Het zouden de beste kwasten moeten zijn. Ik wilde al heel lang een keer eentje bestellen. En eindelijk heb ik ze besteld. Ik moest jullie dit nieuws natuurlijk gelijk vertellen.


Ik heb de kwast bestelds bij themakeupspot.nl  Ze verkopen hier vooral make-up producten die niet in de Nederlandse drogist te vinden zijn. Ik heb hun site ook al vermeld in een artikel die hier terug te vinden is. Een hele fijne en vertrouwbaren site die snel levert. 

Het merk Real Tech’niques komt uit Engeland, begonnen door twee zusjes. Ik wist dat dit merk erg populair was en dat ze erg goede kwasten verkochten. Deze kwasten hebben hele zachte haartjes wat heel erg fijn aanvoelt.

Hier zie je mijn gezicht met kwast mijn poeder aangebracht. Dit is dan niet de allerbeste foto (sorry) maar ik vind dat hij heel fijn en goed aanbrengt. En hij neemt vooral niet alle poeder in zich op waardoor er geen poeder meer op je gezicht komt. 

Ik ben erg blij met de setting brush. Hij voldoet aan al mijn wensen.
Deze kwast is voor 9,99 te koop bij verschillende online winkels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *