Bath and Body works kaarsen

Vandaag een hele leuke blogpost waar ik zelf heel excited over ben! Bath and Body works producten! 
Bath and body works is een Amerikaanse winkel waar ze o.a kaarsen verkopen. Bijna alle Amerikaanse beautyguru’s zijn hier altijd heel erg over te spreken. Deze winkel heb je niet in Nederland. Voor een lange tijd wist ik ook niet dat ze op een Nederlandse site verkrijgbaar waren. Ik zat een half jaar geleden ongeveer wat te googlen op internet over B&BW kaarsen en zag opeens een site waar ze verkrijgbaar waren. Ik wist niet zo goed of het nou wel een vertrouwbare site was aangezien ik het allemaal niet zo duidelijk vond met de kaarsen enzo. Ik heb een maand geleden ongeveer weer op de site gekeken en hij was helemaal veranderd, hij zag er heel strak en duidelijk uit. Ik ging kijken en hun collectie was groter geworden en ik moest wat bestellen. Ik heb het over de site: www.collectorscompany.com 

Ik heb hier twee dingetjes besteld omdat ik het even wilde uitproberen. Een mini kaars en een hand sanitizer. De shipping gaat heel snel. Ik heb ze vrijdag besteld en ze waren zaterdag al binnen! Je kunt trouwens ook met IDEAL betalen. 

Ik heb als eerste de hand sanitizer gekocht. In de smaak/geur: Cozy vanilla cream. Hij ruikt heel erg lekker naar vanille en creme. Je ruikt de alcohol niet erg sterk wat ik ook wel aangenaam vind. Hij is niet erg groot maar ik denk dat er toch wel genoeg in zit voor een paar maanden. Er zit 29 ML in. Super lekker vind ik deze handsanitizer.

Pocketbac Cozy vanilla cream: 2,25

Dan het gene waar ik het meest excited over ben. De kaars! Dit is een mini kaars in de geur: Pumpkin Cupcake. De naam klinkt al heel lekker en deze kaars ruikt ook echt zo ontzettend lekker. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Aan deze kaars zit niet zo heel veel branduren maar ik heb hem gister twee uurtjes gebrand en je ziet bijna geen verschil van hoe het kaarsje er aan het begin uitzag en hoe hij er nu uitziet. Een hele fijne en lekkere kaars.

Pumpkin Cupcake kaars: 5,95


Ik ben heel erg blij met mijn aankoopjes en ga er zeker van genieten. Voor alle kaarsliefhebbers zou ik zeker aanraden om even een kijkje op de site te nemen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *