Herfst!

Jaaa, het is oktober en dat betekend: Herfst! Ook al regent vaak en is het niet erg warm in de herfst is het toch een van mijn favoriete seizoenen. Lekker in je warme bedje liggen met het getik van regen op de ramen en netflix kijken met een  geurkaars aan, mmmm… 


Ik ben ook jarig in de herfst en dat is natuurlijk ook heel leuk. Ik ben 19 oktober jarig, en ik ga een familiefeest geven en een avondje met vriendinnen een filmpje kijken. Erg leuk en vooral gezellig. Ik vind het vooral erg leuk om altijd mijn familie weer bij elkaar te zien en met iedereen even bij te praten. Het gevoel dat mensen op jouw verjaardag langskomen en aan je denken is toch altijd wel erg fijn.
Ik vind Halloween ook heel erg leuk. Helaas vieren we het hier in Nederland niet uitgebreid. Ik zou het heel leuk vinden om naar Halloween feestjes te gaan en mezelf in een kostuum te hijsen! Lekker Amerikaans.Vorig jaar heb ik met mijn beste vriendin een halloween aflevering gekeken van PLL en een filmpje gekeken met popcorn. Heel gezellig. Ik ben van plan om dit jaar weer zo iets te doen omdat ik Halloween toch wel erg leuk vind.  

Verder is natuurlijk ook sinterklaas in de herfst. Wij vieren dit altijd wel redelijk uitgebreid. Al van kleins af aan vierde we dit altijd met zakken vol cadeautjes en dat vond ik helemaal geweldig. Mijn oma vind het altijd heel leuk om cadeautjes te geven, en dat doet ze dan ook nog steeds. Het is altijd heel gezellig met Sinterklaas. Ik zie iedereen weer, we eten samen en doen een spelletje. En ook de cadeautjes gaan rond de tafel. Ik vind sinterklaas een heel leuk feest, ook al ben ik geen klein kind meer. Het gaat meer om de gezelligheid!

Wat ga jij doen in de herfst?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *