DIY Herfstbladeren slinger


Vandaag laat ik jullie een snelle DIY zien. Ik was laatst bij de Xenos en zag wat nep herfstbladeren en ik bedacht om er een leuke DIY mee te maken. Heel simpel en snel!


 Ik heb twee takken met bladeren meegenomen. Ze waren geloof ik 1.25 per stuk. 
Veder doe ik niets met de takken ik haalde alleen de blaadjes eraf. Als ik al de blaadjes eraf gehaald heb, leg ik ze op een stapeldje. Ik heb uiteindelijk maar 1 tak nodig gehad, maar als je iets meer bladeren wilt zou ik toch twee takken gebruiken.


Ik heb een grijs wol draadje gebruikt omdat ik dat mooi vond staan bij mijn kamer en bij de bladeren. Je kunt natuurlijk elk draad gebruiken dat jij mooi vind, maar dit was mijn voorkeur. Ik heb een naald gebruikt om het draad er doorheen te halen. Doe het wel twee keer want dan hangen de blaadjes recht naar voren.


Dit is dan het resultaat. Ik vind het heel leuk en herfstig bij mijn kamer staan. Het is heel simpel en valt niet te veel op, maar geeft toch een extra (herfstig) detail toe. Leuk voor boven je bed maar je kunt het ook ergens anders hangen of neerleggen. Bij je kast of bij het raam bijvoorbeeld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *