Favoriete liedjes van de afgelopen tijd #2

Hey! Vandaag laat ik jullie weer vijf van mijn favorieten liedjes zien. Ik heb weer aardig wat muziek geluisterd de laatste tijd en het leek me leuk om jullie te laten zien/horen welke dat zijn.
1. Twisted Tongue

Als eerste een liedje van de Misterwives. Misterwives is zo’n beetje mijn favoriete band van het moment. Ik vind hun liedjes heel leuk en de stem van Mandy Lee is echt prachtig.  Dit nummer vind ik erg leuk door de beat die erin zit. Ook leuk als je een keer iets anders wilt horen dan de normale pop. Ik heb dit nummer heel vaak geluisterd maar nog steeds kan ik niet stoppen met luisteren!
Love it!


2. Yellow Flicker Beat

Ja deze kennen jullie waarschijnlijk wel al. Het is de soundtrack van The Hungergames Mockingjay Part 1, en ik vind het echt een heel goed lied. Lorde zing het en haar stem is ook echt geweldig. Toen ik het liedje voor het eerst beluisterde vond ik het gezoem op het begin best irritant, maar toen ik hem eenmaal wat vaker geluisterd had was ik er wel aangewend. Een heel goed lied met ook een hele goede beat.


3. Love me Harder

Love me Harder is de nieuwe single van Ariana Grande met The Weeknd. Ik vind het een heel lekker nummer, en ook Ariana’s stem is ook weer heerlijk. Het is wel een heel basic popliedje maar toch vind ik hem wel leuk. Ik ben benieuwd naar de clip want ik heb gehoord dat ‘ie binnenkort uitkomt. 


4. Cool kids

Dit nummer heb ik nog niet eens zo heel veel geluisterd maar ik vind toch dat hij erbij moest. Een heel zacht liedje, met een goede betekenis. Dit lied word gezongen door de band Echosmith. Een band die nog niet heel erg bekend is, wat ik wel leuk vind aangezien bijna alle liedjes hiervoor wel redelijk bekend zijn. Een leuk liedje voor onderweg in de auto of op school. 


5. Steal my girl
Dan als laatste nog een wat bekender liedje. One Direction met Steal my girl. Ik ben zeker geen One Direction fan maar sommige liedjes vind ik toch wel erg leuk. Ik wist eerst niet zo goed of ik dit hier nou wel wat aan vond maar ik moet zeggen dat ik het zeker geen slecht lied vind. Ik vind het versnelde stukje vooral erg leuk. 

Nou dat waren dan mijn favoriete liedje van de afgelopen tijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen/luisteren. 

See yah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *