GALERIEXS.NL (VIDEO)

Hey vandaag even een andere blogpost. Mijn moeder heeft onlangs een eigen galerie geopend in Delft. Ze toont hier allemaal kunstwerkjes in van verschillende kustenaars. De galerie is zoals je aan de naam al kunt herkennen extra small. De kleinste galerie van Delft! Heel schattig vind ik zelf. Alhoewel de galerie erg klein is past er alsnog best veel in. Ik ben al een paar keer langsgeweest en dan zat ik even in het venster thee te drinken en wat te schrijven. Het is heel knus en gezellig. 
Als je eens in Delft (op de Voorstraat 16) bent bezoek hem even dat zal mijn moeder (en mij) erg goed doen! :)
Maar nu de reden waarom ik het hierover met jullie heb. Ik heb namelijk een filmpje gemaakt van de galerie en die wilde ik graag met jullie delen. Ik hoop dat jullie misschien eens langskomen in Delft als je in de buurt bent. 

SOCIAL: www.galeriexs.nl
STRAAT: Voorstraat 16 Delft

KLIK HIER VOOR DE VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *