Jarig!


Ik was 19 oktober jarig! 15 jaar alweer. De tijd is zo ongelofelijk snel gegaan. Ik heb  mijn verjaardag zaterdag gevierd en zondag op mijn verjaardag zel ben ik met mijn gezin iets leuks gaan doen. Btw ik heb een tweeling broer dus we zijn allebei jarig (logic). Vrijdag geef ik nog een soort mini feestje voor vriendinnen. Een hele leuke week dus waarin ik me volledig jarig kan voelen.


Ik heb vooral geld gekregen voor mijn verjaardag en heb hier een grote investering mee gedaan. Namelijk een macbook air. Je zult nu vast denken dat er geld op mijn rug groeit, maar dat is zeker niet zo hoor haha. Ik heb mijn laptop besteld bij leapp.nl . Dit is een site waar ze tweedehands apple producten verkopen voor een veel betere site. Ik heb hier ook mijn iphone 4s gekocht en ik ben daar heel tevreden over. Hij was nog helemaal nieuw niks mis mee. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe iphone/mac etc. raad ik leapp zeker aan!

Vrijdag geef ik een soort feestje met als thema: Halloween. Ik vind halloween een heel leuk feest, helaas doen we er niet zoveel aan in Nederland maar ik wilde toch een feestje geven met een beetje dit thema. Ik ga allemaal (Amerikaanse) snacks maken, en we gaan gezellig een film kijken. Het duurt niet te lang maar gewoon gezellig met wat vriendinnen een avondje gezellig film kijken en chillen.

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke vakantie hebben (gehad). Ik zelf geniet er in ieder geval erg van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *