Macbook Air aanwinst

My new baby: mijn macbook air. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb hem gekocht met mijn verjaardag geld en nog wat geld dat ik zelf had, en ik ben helemaal in love. Hij is zo handig en werkt zo ontzettend fijn. Je kunt snel even wat opzoeken of nog wat youtube filmpjes kijken, het gaat allemaal heel makkelijk. 

Ik heb mijn laptop gekocht bij leapp. Dit is een winkel/site waar ze tweedehands apple producten verkopen die apple heeft weggegooid of van een oude eigenaar komt. Ik heb mijn iphone 4s hier ook gekocht en ben daar heel tevreden mee. Op mijn laptop zitten enkele krasjes/buigingen maar die zijn dan ook echt minimaal. Je ziet ze alleen van heel dichtbij. De laptop kostte 749,- euro , de normale prijs hiervan ligt rond de 900 euro dus dit vind ik een hele goede deal. Ik heb met name voor een Air gekozen omdat deze wat compacter is, en dus handiger mee te nemen. Heel fijn voor onderweg of voor op vakantie ook. 

Ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinst en ga er zeker nog lang genoeg van genieten! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *