My sunday!

Dit was een lekker lui dagje waarvan ik het meest van de tijd in bed heb gelegen met mijn laptop en huiswerk. Zo gaan tegenwoordig al mijn zondagen. Ik heb aankomende week een hele drukke week op school dus moest daar veel voor leren en doen. Ik ben dan wel weer zo’n persoon die alles tot het laatste uitstelt, en gewoon lekker gaat doen waar die zin in heeft tot dat het laat wordt en de stres toedringt.. jaa niet zo’n goede eigenschap haha. 


Ik ben echt verslaafd aan youtube en kijk het de hele dag door. Sinds ongeveer anderhalf jaar kijk ik youtube en ik ben echt helemaal verslaafd sindsdien. Ik zat even bij mijn abonnementen te kijken en zag dat ik op 99 mensen geabboneerd ben, redelijk veel! Vooral Amerikaanse youtubers maar er zitten ook Nederlandse en Engelse kanalen tussen. 

Ik hoop dat jullie een leuke zondag hebben gehad, die van mij was lekker relaxed! See ya next time, XO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *