Missguided bestelling! – Deel 1Vandaag laat ik jullie mijn bestelling van Missguided zien. Ik splits deze weer in twee delen zodat je kunt zien of de kwaliteit even goed is zoals de site laat zien en hoe alles er precies uitziet als ik het binnen heb. Missguided is een Ierse website waar je Topshop vergelijkbare kleren op kunt vinden. Ik vind de kleren erg mooi en een goede prijs hebben. Ik heb drie items besteld.Als eerste een sweater. Ik keek in mijn kast en zag dat ik eigenlijk wel een nieuwe goede trui nodig had en ik heb voor deze gekozen. Hij is basic maar heeft toch wat bijzondere details die ik erg leuk vind en de trui anders vind maken. Hij ziet er ook erg warm uit en dat is natuurlijk de bedoeling van deze trui. 
Trui // Link


Ik heb niet de goede foto kunnen vinden maar ze lijken een beetje op deze ^ 
Dan heb ik nog een paar schoenen besteld. Uiteraard zal het niet iedereens smaak zijn maar ik zelf vind ze heel gaaf. Ik wil ze gaan dragen als ik naar een speciaal uitje/feestje ga of voor in het weekend. Voor op school vind ik ze iets te gewaagd en omdat er een kleine ‘hak’ onder zit weet ik niet of ik dat een hele dag ga volhouden. Maar ik vind ze ontzettend gaaf en ben pumped om ze in het echt te zien.
Schoenen // Link


Als laatste heb ik nog een set chokes gekocht. Deze bevat; een ketting, een armband en een ring. Ik wilde al heel lang chokers uit proberen en heb daar nu eindelijk de mogelijkheid voor. Als je ze goed styled kunnen ze heel leuk eruit zien, dus ik ga er nog even mee experimenteren. 

Dit waren alle items die ik heb besteld. Vrijdag/zondag komt het tweede deel online en daarin zal ik ze laten zien en mijn mening geven over wat ik er van vindt. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *