Missguided bestelling – Deel 2!


Vandaag laat ik jullie deel 2 zien van mijn Missguided bestelling. Ik heb mijn pakketje woensdag ontvangen, en zondag besteld. Snelle levering dus! Ik ga jullie laten zien hoe alles eruit ziet. Ik heb nu nog geen foto’s van de schoenen en sweater aan maar ik ga binnenkort nog een ootd doen dus je kunt ze waarschijnlijk daarin voorbij zien komen.  Als eerst de sweater. Ik ben hier heel tevreden over. Goede kwaliteit, hij voelt stevig aan en zit erg lekker. Ik vind de details erg mooi, en je kunt zo ook echt goed terugzien in de sweater. Een minpuntje, ik krijg de sweater best moeilijk over mijn hoofd. Ik heb niet eens een heel groot hoofd dus deze sweater zal dan wel voor extra small hoofdjes gemaakt zijn haha. Verder niks op aan te merken en fijne sweater.

Sweater // 35,09


Dan het gene waar ik het meest excited over was, de schoenen! Ik ben er heel blij mee.  Ze zien er precies hetzelfde uit als op de foto. Ook zitten ze heel lekker alhoewel er wel een kleine hak onder zit. Ik zou deze schoenen niet zo heel snel naar school aantrekken maar voor de weekenden, feestjes en andere gelegenheden vind ik ze erg gepast. Op zich zou ik ze ook best een keer naar school aan kunnen trekken maar dan niet op een dag als ik van half negen tot vier uur op school zit 😉 
Ze zijn heel gaaf, en ik ben helemaal verliefd! 

Chelsea heeled boots // 45,49


Als laatste dit setje chokes. Ik had ze voordat ik deze foto’s had gemaakt al opengemaakt omdat ik wel erg nieuwsgierig was en wilde kijken of ze paste vandaar dat het pakje al open is. Ik wilde al heel lang chokers uitproberen en toen zag ik op de site een pakketje met een ring, armband en ketting. Finally kon ik ze ergens vinden voor een niet al te dure prijs. Ik vind ze heel leuk en ga er ook nog een tijdje lekker mee experimenteren. 
Choker // 6,49

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *