3 Netflix series aanraders!

Aangezien ik de laatste tijd nogal in de netflix spirit ben dacht ik dat het wel leuk was om mijn vijf favorieten series te laten zien. Ik kijk netflix nu ongeveer een jaar en ik vind het echt een onwijs fijn en handig programma. Ik kijk niet alle series op de Nederlandse netflix omdat er niet heel veel serie’s opstaan maar de serie’s die ik ga noemen zijn allemaal te zien op de Nederlandse netflix.


1. Once Upon a Time

Dit is mijn favoriete serie van het moment. Ik houd heel erg van series die zich in verschillende tijdperken en werelden afspelen en dit is zo’n serie. Het speelt zich af in de huidige tijd en wereld maar ook in een fantasie wereld. Er komen allerlei sprookjes in voor maar heeft toch zijn eigen verhaallijn. Het gaat over Emma, zij is een gewone 27 jarige die leeft in New York (als ik het goed heb). Op haar 28e verjaardag komt er een klein jongetje naar haar appartement en vertelt haar dat hij haar zoon is en mee moet gaan naar Storybrooke, de stad waar hij woont. Hij zegt dat iedereen in die stad onder een vloek zit en dat iedereen een sprookjesfiguur is, en Emma kan deze vloek volgens hem verbreken.
Ik zal niet te veel in detail gaan maar het is een fantasy en drama serie, dus als je daar van houdt zou ik de serie zeker aanraden.


2. Teenwolf

Nummer twee is voor mij Teenwolf. Als je van drama, romantiek en een klein beetje horror/thriller houd kan ik je deze serie aanranden. The Vampire Diaries lovers vinden deze serie denk ik ook wel leuk. Ik heb deze serie op netflix al tot en met seizoen 3a gezien en heb deel 3b gekeken op het megashare.
De serie gaat over Scott hij is een 16 (?) jarige scholier en gaat op een avond met zijn vriend Stiles het bos in op zoek naar een moord die daar gebeurd was, door een dier. Ze willen voor de grap dit dier vinden. Scott word plotseling onderschept door dit dier en gebeten.. Je raad het vast al, hij word een wolf. Hij moet dit proberen onderdruk te houden terwijl hij op school zit, een meisje op het oog heeft en zijn vijand moet verslaan! 3. Arrow

Als laatste een iets minder populaire serie; Arrow. Ik hoorde dat een speler uit Teenwolf hierin een rol had dus ik dacht, laat ik een gokje wagen. Uiteindelijk speelt hij niet een hele grote rol in de serie, maar dat vond ik verder niet vervelend. Dit is een iets meer volwassenen serie en ook wat meer geschikt voor jongens/mannen. Het is een beetje een spanning/avontuur/drama serie.
Het gaat over Oliver, hij is een gewone jongen totdat hij met zijn vader verdwijnt in een schipbreuk. Na tien jaar (volgens mij) keert hij terug naar zijn huis. Iedereen dacht dat hij overleden was in de scheepsbreuk en snapt eigenlijk niet hoe hij na tien jaar weer naar huis keert. In verloop van de serie zie je hoe Oliver zijn jaren heeft overleefd op het eiland waar hij heeft geleefd. Zijn vader heeft hem tijdens de reis op de boot verteld dat een deel van de mensen waar hij voor werkt heel slecht is en dat Oliver ze moet uitschakelen omdat zijn vader na de schipbreuk minder kans heeft om te overleven. Na zijn terugkeer word Adam een soort Robin Hood en gaat hij elk slecht persoon dat op zijn vaders lijstje staat proberen neer te leggen. Het is een heel spannend avontuur met veel drama eromheen. 


Ik hoop dat jullie nu wat inspiratie hebben om misschien nog een nieuwe serie te beginnen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *