Kerstmis, school en netflix verslavingen!


Heel even een blogpost tussendoor schrijven, met huiswerk naast me en muziek aan.. Ik wil gewoon up to date met mijn blog blijven maar dat gaat niet altijd helemaal, dus komt er af en toe een wat minder uitgebreide blogpost online. 

Ik heb echt heel erg veel zin in kerst en vakantie. Ik ga met kerst elk jaar de ene dag naar de ene kant van mijn familie en de andere dag naar de andere kant van de familie. Het is altijd heel gezellig en we   we eten altijd heerlijk! Ook gaan we elke kerst naar The Hobbit, dit jaar komt het laatste deel uit en ik ben heel benieuwd. Verder ga ik in de vakantie niet heel veel bijzonders doen, gewoon een beetje relaxen en oud en nieuw vieren. Ik vind vooral de kerst sfeer gewoon erg leuk en gezellig.

Het gene waardoor ik minder blogpost plaats.. School. Ik heb het nu niet eens heel erg druk maar het lukt me vaak toch niet om doordeweeks een blogpost te schrijven. Ik heb op zich wel goede cijfers, en ben ook best een perfectionist dus ik probeer altijd zo veel mogelijk te leren. Maar natuurlijk kan ik niet altijd zevens achten en negens halen. Alleen ben ik de laatste tijd nogal snel moe als ik thuis van school kom en wil ik eigenlijk gewoon slapen, en daar lijdt mijn huiswerk onder en moet ik weer meer in het weekend doen.. Maar ach het zijn nog drie weekjes en dan heb ik twee weken vakantie. 

Als laatste moet ik nog even iets kwijt over mijn netflix verslaving. Als ik kijk kan ik eigenlijk niet meer stoppen, heel slecht haha. Ik kijk nu ook Orphan Black en heb seizoen 1 (10 afleveringen) in twee dagen uitgekeken. Jaa ik moet het wat verminderen, maar het is zo verslavend! 😉 

Nou dit wilde ik even kwijt, ik hoop dat dit niet klinkt als een zeurderige blogpost maar ik wilde toch even mijn hart luchten. Ik hoop dat er zondag weer een nieuwe blogpost online komt!

See you sunday <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *