Outfit of the day: Kerst!

Happy new year y’all! Vandaag heb ik weer een outfit of the day voor jullie, van kerst! Hij is heel simpel en zwart maar ik vond het toch wel even leuk om mijn kerst outfit te delen. Ik droeg btw ook mijn zwarte chelsea boots eronder maar die ben ik vergeten op de foto te zetten omdat ik een beetje haast had, sawry!


Ik heb mijn grijze topshop ripped jeans aan die echt heerlijk zitten (beetje koud maar ach ja), verder heb ik een strak jurkje aan die ik in mijn jeans heb gestopt omdat ik heb bovenste deel erg mooi en chique vond staan. Daarover heen droeg ik een zwart-witte kimono met bloemenprint. Niet heel warm maar aangezien ik toch binnen heb gezeten was het ook niet echt nodig. 


Mijn haar heb ik btw gekruld, het is niet erg goed te zien op de foto’s en ik wilde ook een beetje natuurlijk krullen maken. Ik heb een hele fijne kerst gehad, ouderwets gezellig met familie. Met oud en nieuw hebben we het klein gehouden en dat heb ik gewoon met m’n gezin gevierd. 

Ik hoop dat jullie een fijne kerst en een fijne jaarwisseling gehad hebben. 
Tot woensdag! <3

Outfit: Broek: Topshop // Top/dress: F21 // Kimono: New Look

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *