A little inspiration

Schermafbeelding 2017-01-22 om 18.42.37

“No one is you, that is your power.”

Schermafbeelding 2017-01-22 om 18.42.54Hiii! Vandaag even een inspiratie post omdat dat alweer een tijdje geleden is. Ik hou van tumblr en weheartit, elke keer wanneer ik de app verlaat zit ik weer bomvol met inspiratie. Mijn thema is heel clean & simple, dat vind ik persoonlijk heel mooi! Vooral mooie outfit en interieur foto’s op weheartit laten mijn hart sneller kloppen.

Schermafbeelding 2017-01-22 om 18.43.17

Nog even iets anders, dit weekend ben ik naar de filmacademie in Amsterdam geweest en het was erg leuk om te zien. Hele mooie en bijzondere academie met een leuke sfeer. Vooral de montage opleiding op deze school sprak me erg aan, al is de kans om toegelaten te worden aan de kleine kant omdat de school per jaar maar 5 leerlingen op deze opleiding toelaat. Hoewel, aanmelden kan natuurlijk nooit kwaad. Ik heb in ieder geval veel zin om op een nieuwe opleiding te beginnen en me te gaan verdiepen in dingen die ik echt leuk vind. We will see what the future brings!

Have a nice evening! <3 

 


Sweater Weather

Hi guys! Vandaag weer een outfit met mijn oh zo geliefde high-knees. Ik ben zo blij dat ik ze gekocht heb al draag ik ze niet elke dag, ik vind ze zo leuk te combineren met bijna elke outfit. Deze outfit droeg ik vorige week zaterdag en ik moet zeggen dat hij nog best warm was, met name door de dikke sweater. Ook draag ik voor de verandering mijn bril op een paar foto’s omdat ik hem toevallig die dag op had en hem wel leuk vond staan bij de outfit.

Vandaag doe ik niet zo heel veel, the usual lazy sunday strikes again. Ik ga wat huiswerk maken, werken aan een video en een beetje netflixen. Ohhh i love lazy sundays! Aankomende week heb ik een normale schoolweek en DE rekentoets wat ik wel een beetje spannend vind. Maar ik overleef het wel haha, gelukkig telt het niet mee voor mijn examen maar ik zou wel graag een voldoende willen halen aangezien dat de vorige keer niet gelukt is. Ik heb verder trouwens ook gehoord dat het aardig koud gaat worden dus dat wordt flink inpakken elke ochtend als ik op de fiets spring. Maar goed, we zullen zien wat de week brengt. Ik wens je een fijne zondag  <3

 

Love – Luka

 


The white turtle neck

Hi guys! Ik ben zooo blij met deze sweater! Ik heb hem ongeveer een week geleden besteld op Ivyrevel.com en ik kon echt niet wachten om hem binnen te krijgen. Je vraagt je nu natuurlijk af waarom ik zo excited ben want het is simpelweg gewoon een sweater. Ik had deze sweater al gezien op Erica’s blog en ik vond hem haar zo prachtig staan dat ik hem ook wilde hebben. Het was al helemaal mooi meegenomen toen ik zag dat hij afgeprijsd was van 67,95 naar 47,-. Nog steeds een aardig prijsje maar ik wilde hem zo graag hebben dat ik hem maar gewoon gekocht heb. Nu ik hem binnen heb wilde ik hem even delen op mijn blog al is het gewoon een witte sweater, i love it!

 

Have a nice day – Luka

Sweater: hier


Grey on Grey on Black

Hello bbies! Vandaag is het dinsdag en ik heb wederom weer niet zo veel gedaan. Ik heb wat huiswerk gemaakt en een beetje genetflixt. Sinds een aantal dagen heb ik mijn high-knee laarzen binnen gekregen alleen heb ik helaas nog niet echt een gelegenheid gehad om ze naartoe aan te trekken. Toch wilde ik ze even op de foto zetten omdat ik ze zo mooi vind. Ik moet zeggen dat dit niet m’n beste outfit is/was, die grijze kleuren bij elkaar vind ik toch wat vreemd. Maar goed, ik ga binnenkort naar A’dam en ik ben van plan om wat leuke sweaterdresses te kopen want ik denk dat die erg leuk te combineren zijn met knee-highs.

Omdat ik mijn gezicht al een tijdje geleden op mijn blog voor het laatst heb laten zien hier nog even een selfie. Mijn plannen voor de rest van de week zijn niet heel erg interessant, ik ga nog wat dingen doen voor school, nog een dagje naar Amsterdam en verder staat er eigenlijk niet veel gepland. Ik heb vorige week wel een erg leuke week gehad waarin ik wat meer te doen had. Heb kerst gevierd met mijn familie op eerste en tweede kerstdag, ben naar een feestje geweest en heb oud en nieuw gevierd met leuke mensen. Kortom, een goede afsluiter van 2016!

 

Much love – Luka

Tshirt  H&M // Legging  GalerieXS // Shoes MostWanted

 


2017!

lastdays16

En dan is het opeens 2017. Zo raar om te beseffen dat je het ene moment nog in 2016 bent en het volgende moment is het opeens 2017. Ik heb afgelopen jaar veel leuke dingen meegemaakt alhoewel ik niet heel actief op mijn blog ben geweest. Dat komt vooral omdat ik veel tijd besteed aan school en mijn motivatie voor bloggen ook een beetje op was. Nu had ik zin om even spontaan een blogpost te schrijven so here I am. Ik ben nooit zo van de goede voornemens voor het nieuwe jaar maar er zijn wel een aantal dingen die ik in 2017 graag wil doen zoals, mijn examens halen, op vakantie naar Barcelona en aan een opleiding beginnen die ik zelf erg leuk vind. Verder laat ik het allemaal een beetje op me afkomen, we gaan zien wat 2017 brengt. Ik wens jullie allen een heel gelukkig nieuw jaar en een fijn 2017!

2017

20172

XO – Luka